Sloopwerken

Wij voeren geregeld industriële sloopwerken uit. Hierbij slopen of demonteren en verwijderen wij onder andere machines en staalconstructies.

In de afgelopen jaren heeft de sloopbranche, onder andere vanwege de steeds strengere wet- en regelgeving en professionalisering een imagoverandering ondergaan. Selectief slopen is vandaag de dag een gespecialiseerd proces, waarbij het voor hergebruik scheiden van alle afkomende materialen al aan de bron geschiedt.

Wij beheersen dit proces tot in de kleinste details. Uw sloopwerken, hoe groot of klein ook, zijn bij ons in veilige handen. In nauwe samenwerking tussen mens & machine verloopt uw sloopproject met minimale overlast en maximaal resultaat. Wij hebben oog  voor de omgeving als voor de werknemers zelf. Correcte uitvoering van de werkzaamheden worden geborgd door een goede werkvoorbereiding en gedegen controle tijdens de werkzaamheden..

Milieu- kwaliteit en veiligheid zijn voor ons even vanzelfsprekend als het nakomen van de afspraken.
Ook het ontmantelen van niet meer gebruikte machines, bedrijfsonderdelen of complete fabriekshallen is bij ons in goede handen en kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen.